Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

7 t/m 11 oktober 2020
Jaarbeurs Utrecht

DEELNAMEMOGELIJKHEDEN BEURSCONCEPT

Coronavirus: huidige situatie
Het coronavirus raakt ons allemaal en het is voor iedereen een bijzondere tijd. Zoals eerder bekend is gemaakt mogen er in ieder geval tot 1 september geen evenementen plaatsvinden. We begrijpen dat het juist in deze tijd – waar de situatie van dag tot dag kan veranderen -, lastig is om vooruit te kijken. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat de situatie weer ‘normaal’ is ten tijde van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Uiteraard houden ook wij vinger aan de pols door met grote regelmaat te overleggen met exposanten en de KCI en volgt Jaarbeurs de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Een bijzondere tijd, maar we doen het samen
Natuurlijk missen we de leuke gesprekken en vinden we het jammer dat we elkaar vanwege de huidige situatie niet face-to-face kunnen zien. Maar we zijn jullie zeker niet vergeten. We leven mee met de branche en zijn ons bewust van alle gevolgen die jullie momenteel ondervinden. Met veel van jullie staan we regelmatig in contact om de situatie nauwlettend in de gaten te houden.

Heb je vragen of wil je meer weten? We staan graag voor je klaar.

Contact

Facts & figures

48.276 kampeerliefhebbers bezochten de beurs in 2019

87% van de bezoekers heeft een eigen kampeermiddel

41% doet tijdens de beurs een aankoop

22% heeft op de beurs (nieuwe) aankoopplannen gekregen

Ontmoet kampeerliefhebbers uit alle windstreken

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs laten jaarlijks zo’n 50.000 reislustige kampeerliefhebbers zich inspireren door de nieuwste producten, trends en bestemmingen voor hun volgende kampeeravontuur. Er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Ontdek het beursconcept

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw producten, organisatie of bestemming op de kaart bij reislustige kampeerliefhebbers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk alle mogelijkheden

Partners