Ontdek de innovatieroute

Innovatieballon op Duurzaamheid en Innovatieroute
Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Kampeer & Caravan Jaarbeurs
13 september 2024
2 min

Altijd op zoek naar innovaties? Dan mag je de deelnemers van de Innovatieroute zeker niet missen! Maak kennis met de nieuwste innovaties en slimme oplossingen binnen de kampeerwereld. Deze route is perfect voor wie op zoek is naar de toekomst van kamperen, met exposanten die vernieuwende producten en technologieën presenteren.

Deelnemende exposanten aan de Innovatieroute:

Lacros (Shinga B.V.) (stand 12.E062): Lacros biedt innovatieve elektrische fietsen en vervoersoplossingen die perfect zijn voor kampeerders. Deze milieuvriendelijke en handige e-bikes maken jouw kampeervakantie een stuk flexibeler en duurzamer.

E-Trailer (stand 09.E075): E-Trailer presenteert slimme technologieën waarmee je jouw caravan of camper kunt monitoren via een app. Van bandenspanning tot waterniveaus, alles is te controleren vanuit je smartphone, wat je kampeerervaring efficiënter en veiliger maakt.

Vanbox (stand 12.A062): Introductie van een nieuw ontwikkelde camperbox die de functionaliteiten van diverse bestaande oplossingen combineert in een zeer slimme en compacte module.

Buerstner (stand 07.B050) Buerstner combineert comfort en innovatie in hun nieuwste modellen campers en caravans. Met slimme indelingen en energiezuinige oplossingen zet dit merk een nieuwe standaard voor toekomstgericht kamperen.

Campwerk (stand 10.C060): Campwerk biedt innovatieve vouwwagens en daktenten die je kampeerervaring avontuurlijker maken. Deze flexibele kampeeroplossingen zijn eenvoudig op te zetten en ideaal voor wie op zoek is naar gemak en avontuur.

Easy Caravanning (stand 10.E031): Met hun slimme, compacte caravans biedt Easy Caravanning een vernieuwende oplossing voor kampeerders die houden van eenvoud en comfort. Dankzij het unieke opklapsysteem zijn de caravans snel en makkelijk in gebruik. Bekijk ook de GetAway die zijn primeur maakt op Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Dare to be Different (stand 10.B040): Dit merk biedt op maat gemaakte daktenten en toebehoren met innovatieve ontwerpen en technologieën. Dare to be Different combineert het avontuurlijke en flexibiliteit, ideaal voor wie graag buiten de gebaande paden kampeert.

Bo-Camp / Crespo / Gimex (stand 09.C036): Ontdek innovatieve kampeeraccessoires van Bo-Camp, Crespo en Gimex. Van duurzame kampeermeubels tot lichtgewicht servies, alles is ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten.

Doc Collins (stand 09.A060): Whiskey en likeuren die volledige circulair worden geproduceerd. Zo worden alle rest-producten, na gisting, gebruikt voor diervoeding. Werken ze met verse ingrediënten, zonder geur- en/of smaakstoffen te verwerken. Daarbij werken ze alleen met glas en natuurkurk. Op deze manier houden ze hun carbon foodprint zo klein mogelijk.

Ford (stand 12.D004): Ford presenteert de de Ford Kuga, deze elektrische auto kan met gemak een zware caravan trekken. Zelf ervaren? Wellicht kun je ook een testritje maken!

Volg de Innovatieroute en ontdek hoe deze exposanten de toekomst van kamperen vormgeven met baanbrekende producten en slimme oplossingen. Mis deze kans niet om als eerste de nieuwste ontwikkelingen te zien!

Gerelateerde artikelen